Ki az a Zsuzsi?

Ha most egy hivatalos állásinterjún lennék, akkor azt mondanám, hogy anyanyelvi szinten kommunikálok hollandul, ugyanezt teszem felsőfokon angolul, valamint aránylag jól értek németül és franciául is. Több éves tapasztalattal rendelkezem a nyelvoktatás, fordítás és tolmácsolás terén. Pontos, kötelességtudó, lelkiismeretes embernek tartom magam, s habár tudok csapatban működni, legszívesebben freelance alapon operálok. Fontos megemlíteni azt is, hogy nem igazán bírom a rutinfeladatokat, mert egy idő után elunom magam és  továbblépek.

Ha valaki a hobbijaimról kérdez, akkor szívesen elmondom, hogy nagyon szeretek olvasni, de nem igazán tartom magam olvasott embernek. So many books, so little time, ugyebár. Azért tudok hasznos tippeket adni és rendszeresen ki is kérik a véleményemet újdonságokkal, érdekességekkel kapcsolatban. Amikor nem olvasok, akkor írok, zenét hallgatok, rajzolok – Tayasui Sketches-ben otthonos vagyok, az Adobe Draw és az Illustrator sem állnak távol tőlem-, szívesen utazok nagyvárosokba, imádok kávézni és embereket megfigyelni. Ami pedig a sportolást illeti: hetente háromszor erőedzéssel igyekszem magam formában tartani.

Amennyiben valakit a személyiségem érdekel, akkor csak annyit szoktam mondani, hogy igazi INFJ. Ez nem sokat mond? Nem baj. Az oldalamon egy külön szekciót szentelek ennek a témának. Nem véletlenül. De ha néhány szóban mégis jellemezni kell magam, akkor azt mondanám, hogy alapvetően jószándékú, érdeklődő, néha visszafogott, máskor be-nem-áll-a-szája módon társasági, makacsságra hajlamos, szorgalmas, komolyan-vicces, őszinte, szókimondó leányzó vagyok.

Ha pedig valaki azt kéri, hogy az életemről, a tapasztalataimról meséljek, akkor szívesen megosztom, amit eddig tanultam, megtapasztaltam, beleértve a kevésbé kellemes dolgokat is. Számomra ennek egyik módja a bloggerkedés, egyelőre hobbi szinten, s mivel hiszek a folyamatos fejlődésben és tanulásban, szívesen várom a cikkeimmel kapcsolatos visszajelzéseket. Tehát szeretettel üdvözlök mindenkit Zsuzsi világában.

Kellemes olvasást!

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s